Fiat

Fiat var uten sammenligning Italias virkelige industrielle eventyr av det 20. århundre, og det hele begynte med biler i juli 1899. Bilbygging var den gang rent håndverk, men en rekke framsynte, velstående herrer i Torino så at muligheter til gode fortjenester lå i denne nye bransjen. Historien kjenner vi gjennom et merke som har gjort seg markert i europeisk bilsammenheng både gjennom klassiske modeller som har gjort seg kjent gjennom historien, aktiv deltagelse i forskjellige former for racing og rally, men først og fremst som et fremtredende merke med allsidige familiebiler som mange har hatt et kjært forhold til.

Fiat Tipo 5Door og Fiat Tipo SW

Fiat Tipo 5Door og Fiat Tipo SW Fiat er en helt ny bil i C-segmentet. Et segment der Fiat skal og vil høre til.

Vi får i utgangspunktet to utgaver til Norge.

  • Tipo 5Door – en praktisk og romslig familiebil med 440 liter bagasjeplass og klasseledende plass innvendig
  • Tipo Statoin Wagon – en moderne, dynamisk og praktisk stasjonsvogn med klasseledende bagasjeplass på 550 liter

Tipo markerer for alvor Fiats sterke engasjement i klassen for familiebiler, designet med fokus på god plass, god pris og funksjonelle løsninger. TIPO 5-dørs er 4,37 meter lang, 1,49 meter høy og 1,79 meter bred.

Dette gir et bagasjerom på 440 liter, som er blant de aller største i dette segmentets. Samtidig byr TIPO på fleksible og praktiske løsninger, både i kupeen og i bagasjerom.

Fiat 124 Spider

-60 tallets klassiker i ny og moderne innpakning

 Nøyaktig 50 år senere er den ikoniske 1960 utformingen tilbake i en roadster laget for ren kjøreglede: Fiat 124 Spider.
Det ikoniske -60 talls designet er tilbake i en bil laget for ren kjøreglede.

Fiat 500

Fiat 500 symbolet på en ny tid og en erklæring på at man akselerer mot fremtiden.

Fiat 500 representer det sterke fokuset på attraktivt design og kvalitet, men også den stadige økende etterspørselen etter produkter som er unike og enkle i bruk.

Fiat 500 er resultatet av en ny og annerledes merkestrategi innen bilindustrien. 50 år etter lanseringen av den første versjonen som ble et ikon av vår tid, er den nye Fiat 500 her – et symbol på at Fiat akselerer mot fremtiden.

Selv om 500 er denne modellens basismodell, så er utstyrsnivået høyt på de tre variantene som tilbys: Lounge, Lounge Pluss og Riva.

Bilen leveres med en prisbelønt Twinair Turbo Bensin motor på 85 Hk.

>> Bestill prøvekjøring

Fiat 500X

Fiat 500X er en helt ny crossover fra Fiat
. Den kombinerer stil og substans, og har det lille ekstra.

Fiat 500X er Fiats modell crossover segmentet. Den kombinerer stil og substans, og har det lille ekstra. Fiat 500X er forførelsen av italiensk design komplettert med komfort og ytelse. Den har et ekstremt høyt utstyrsnivå, og kommer i tre forskjellige varianter; Pop, City+ og Cross + 4×4.

X-sepsjonelt design og utstyrsnivå

500X er den første bilen i klassen tilgjengelig med 9-trinns automatgir.  Den er tilgjengelig med 1,3, 1,4 1,6 og 2.0 Multijet dieselmotor på henholdsvis 95, 120, 140 og 170 Hk, samt 4×4 på Cross + utgaven. Bilene leveres med både helt nyutviklet 6-trinns manuell girkasse, samt den allerede nevnte 9 automat.

500X oppfører seg som en crossover fra en høyere klasse.

Fiat 500C

Fiat 500C er en sporty, komfortabel, teknologisk og miljøvennlig kabriolet hvor du kan tilpasse hver minste detalj. Det fargerike og funksjonelle taket som matcher karosseriet gjør den helt unikt. 7 kollisjonsputer, sikkerhetssystemet ESP er selvsagt standard.

500C kommer med samme motorvalg som 500 med tak. Uansett motorvalg vil bilen føles sporty og trygg selv ved en forbikjøring. Med Euro 5 standard på alle motorene sørger Fiat for at du kjører en bil som er miljøvennlig og bensingjerrig samtidig at ytelsen er ivaretatt. 5 stjerner i Euro Encap bekrefter at denne kabrioleten oppfyller de strengeste kravene til sikkerhet, selv uten tak!

Det fargerike og funksjonelle taket som matcher karosseriet gjør den helt unikt. 7 kollisjonsputer, sikkerhetssystemet ESP er selvsagt standard.

Fiat 500C kommer med samme motorvalg som 500 med tak. Uansatt motorvalg vil bilen føles sporty og trygg selv ved en forbikjøring. Med Euro 5 standard på alle motorene sørger Fiat for at du kjører en bil som er miljøvennlig og bensingjerrig samtidig at ytelsen er ivaretatt. 5 stjerner i Euro Encap bekrefter at denne kabrioleten oppfyller de strengeste kravene til sikkerhet, selv uten tak!

Fiat Panda 4×4

Fiat Panda 4×4 – med den revolusjonerende nye Twinair bensinmotoren. Twinair-motoren ble kåret til engine of the year i 2011, og er en fantastisk drivstofføkonomisk motor, med meget lave utslipp.

Fiat Panda er markedets rimeligste firehjulstrekker, og er en suveren salgsvinner i sitt segment i Europa.

Fiat Panda noe helt for seg selv. Original, unik design og en sterk personlighet kjennetegner den lille sjarmøren, som allerede har satt ny standard når det gjelder kjørekomfort, fremkommelighet og plass og design i småbilklassen. Fronten gir et solid og tøft inntrykk som understreker de unike kjøreegenskapene.

Fiat Panda 4×4 leveres i utstyrsutgavene Lounge og Lounge Pluss.