Fiat Professional

Merket Fiat Professional kjennetegner de nyttekjøretøy som blir produsert av Fiat Group Automobiles S.p.A. I 1903 ble Fiats første kommersielle kjøretøy lansert. Siden da har nyttekjøretøyvirksomheten blitt mer og mer betydningsfull innen Fiat-konsernets aktiviteter.

Fiat Professional har blitt en ledende aktør i sin sektor, takket være et bredt modellutvalg som er i stand til å møte de fleste transportbehov og over 100 års erfaring. Målet med hele Fiat Professional utvalget er å tilfredsstille profesjonelles behov best mulig.

Fiat Talento

Fiat Talento

Fiat Talento er det nye tilskuddet fra Fiat Professional.

Topp i klassens lastekapasitet, usedvanlig kompakt og smidig: alt dette og mye mer i den nye Fiat Talento.

Modellen, med sine sjenerøse innvendige mål, store allsidighet og evne til å tilpasse seg de ulike kundenes behov, er den perfekte arbeidskollega for alle fagfolk i urbane gater og på landeveien.

Talento leveres både som varebil, med et utall variasjoner og størrelses kombinasjoner, og som personbil 8 seter.

Vi oppdaterer her med mere informasjon etter hvert.

>> Kontakt oss for mer informasjon.

Fiat Ducato

Fiat Ducato

Fiat Ducato, den største modellen i utvalget, har vært en viktig bidragsyter til denne suksessen.

Den har alltid vært meget populær blant europeiske kunder og feiret 35 år som modell i 2016. I de senere år har Ducato erobret nye markeder, da den har blitt ledende i det europeiske bobilmarkedet. Over 80% av alle bobiler bygges på et Fiat Ducato chassis, og alle de store europeiske produsentene av bobiler tilbyr en modell basert på Ducato

Lastekapasitet inntil to tonn og varerom fra 8-17 m3. Kraftige Multijetmotorer med opptil 157 hk og 400 Nm. Leveres i flere versjoner, også med firehjulstrekk.

Nye Fiat Ducato løser alle oppgaver fra å frakte ulike former for varegods og personer til å fungere som en ideell spesialtilpasset bil for nyttetransport. Ducato tilbys i flere versjoner og utstyrsvarianter (8 – 17 m3): varebil i mange størrelser med eller uten sideruter, chassis med plan eller kun chassis som kan tilpasses individuelle ønsker.

Fiat Doblò Cargo

Fiat Doblò Cargo ble Light VAN OF THE YEAR 2016. Klassens beste vareroms dimensjoner og trolig den beste bilen i sin klasse. Plass til to Europaller.

Velg mellom 3,4 og 4,2 m3 varerom. Leveres i 5 motoralternativer fra 90 til 120 hk i diesel og bensin. Den nye Fiat Doblo Cargo kan skryte av uavhengig Multilink bakhjulsoppheng, så komforten blir som i en personbil, mens du kan transportere klassens største nyttelast på 1005 kg.

Fiat er en av verdens største produsenter av lette kommersielle kjøretøyer, og har derfor stor erfaring med å produsere komfortable varebiler til lave priser.

Fiat Doblò Work Up

Fiat Doblò WORK UP er skapt til å matche virksomhetens behov.

En fabrikkbygget liten ”lastebil” med robust trebunn og sider i aluminium er den perfekte løsning til deg som vil ha en praktisk og effektiv lastebil med høy lasteevne – hele 4 m² lasteflate og opp til 1.000 kg nyttelast.

Nedfelllbare sider i aluminium og utvendig trinnbrett * Stigeholder til feste av last * Låsbart opbevaringsrom under lasteplanet *Doblò WORK UP leveres med den velkjente 1.6 MultiJet Euro 5 dieselmotor * 105 hk som sikrer de laveste driftsomkostander i klassen * Støysvak kjøring og miljøvenlige egenskape * Dieselpartikelfilter samt Start&Stop system er standard

Fiat Scudo

Påltelig, rask, funksjonel og nå med firehjulstrekk!

1000-1200 kg lastekapasitet og 5-6 m3 varerom. Multijet diesel. Topp sikkerhet og komfort. Fiat Scudo er kåret til Van of the Year 2008.

Stor lastekapasitet og kjøreegenskaper i toppklassen
Lastekapasiteten til den nye Fiat Scudo er utrolig! Bakkeklaringen er høy til tross for lav innlastingshøyde! I tillegg har den kjøreegenskaper som en personbil!

Den nye Fiat Scudo er tilgjengelig med flere moderne Multijet dieselmotorer!

Fiat Fullback

Den nye Fiat Fullback er klar til å hjelpe deg uansett hvor du ferdes, fra bytrafikk, på langtur til en forblåst arbeidsplass.

Den Nye Fullback kommer i to versjoner: double cab og extended cab*, slik at den dekker alle dine behov. Med sitt romslige, forsterkede lasteplan tåler den selv de tyngste lastene med opp til 960 kg nyttelast og 3100 kg tauekapasitet.

Du kan alltid stole på den Nye Fullback, når som helst, hvor som helst. Nye Fullback skriver om reglene for allsidighet og passer like godt på jobben som i fritiden. Den kombinerer et røft utseende med gode kjøreegenskaper og takler de største utfordringer.