Alfa Romeo

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio

Fantastiske Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio med sine 510hk kan kanskje defineres som verdens raskeste SUV?

510hk 2,9l V6 Automat AWD – 0-100km på 3,9 sek

Oppkalt etter det berømte Stelvio -passet i de Italienske alpene, er Stelvio Quadrifoglio like spektakulær som navnet tilsier med sine ekstra sportslige designelementer, som sideskjørtene delvis i karbon lakkert i karosserifarge og de typiske Q-felgene.

Kr 1 359 900,-
Levert i Sandnes

Interiør

 • Skinn/Alcantara® 8-veis elektrisk justerbare forseter
 • Harman/Kardon® Lydanlegg
 • 8,8″ Radioskjerm med 3D NAVI
 • Automatisk avblendbart innvendig speil
 • Skinntrukket dashbord og dørpanel
 • Aluminums pedaler
 • Carbon finish på dashbord
 • Interiør ambient lys
 • 7″ TFT instrument display

Komfort

 • Rød startknapp på rattet
 • Elektrisk drevet bakluke
 • Mørke ruter
 • Paddleskift på rattet
 • Oppvarmede spyledyser

Sikkerhet

 • Nødbremsassistent
 • Filskiftevarsling
 • Ryggekamera
 • Parkeringsensorer foran og bak

Eksteriør

 • 20″ QV Alu felger
 • 35W Bi -Xenon med AFS
 • Sort lakkerte bremsekalipre
 • Sort lakkerte DLO
 • LED Baklys
 • LED DRL (Daytime running light)
 • Doble eksosrør på begge sider
 • Elektrisk innfellbare utvendige speiler

Alfa Romeo Giulietta

Alfa Romeo Giulietta
Navnet til Alfa Romeo Giulietta henspiller på den legendariske bilen som ble selve Alfa-drømmen på 1950-tallet. Giulietta er komfortabel og fornuftig med god plass innvendig, og et stort bagasjerom (350 liter).
Sikker og komfortabel
Giulietta introduserer et helt nytt bilarkitektonisk konsept – «Compact» – som er designet for å tilfredsstille de høyeste forventningene når det kommer til kjøreegenskaper og sikkerhet.
Fornuft og lidenskap
En av Alfa Romeos viktigste modeller i Norge for tiden. Alfa Romeo Giulietta er praktisk og driftssikker, tilbyr litt mer lidenskap, sportslighet og komfort enn de fleste konkurrenter. Alfa Romeo Giulietta gir deg fornuft og lidenskap i en og samme bil.
Utstyrt med kjøreprogramvelger som lar deg velge 3 forskjellige sett med kjøreegenskaper:
Normal = komfortabel
Dynamic = sportslig
All Weather = for vinterføre og andre vanskelige føreforhold

Alfa Romeo Giulia

Alfa Romeo Giulias
Hver detalj er utformet for teknikk for å skape et muskuløst design som understreker den nye Alfa Romeo Giulias ytelse og forsterker dens aerodynamikk. Bilens design innebærer ikke drama, men hver eneste valg er dramatisk for en ekte entusiast. Med sin unike stilen bringes tilbake Alfa Romeos genuine sjel for å bli et klassisk produkt.
EKSTERIØR – UMISKJENNELIG ALFA ROMEO
Nye Giulia er resultat av 106 års dedikert arbeid med å skape imponerende biler.
Utvendige har Giulia fått en gloriøs utvikling av det ikoniske Alfa Romeo designet, både når det gjelder teknologi og stil. Den legendariske firkløveren virker forlokkende på alle merkets entusiaster. V- formen og de muskuløse linjene er et tydelig tegn som fremhever kreftene under panseret. Alle løsningene viser enkelhet, balanse og harmoni.
TEKNOLOGI – UTVIKLING AV INNOVATIVE OPPLEVELSER
Selv om nye Giulia har all den siste banebrytende teknologien innen sikkerhet og infotainment, har den ingen unødvendige tilleggsfunksjoner. All betjening i bilen er tydelig og intuitiv. Føreren kan rette all oppmerksomheten sin på veien og kjøringen, i en perfekt menneske/maskin symbiose: samspillet mellom bilen og føreren har derfor ingen grenser.
DRIVLINJE – DET BESTE MED DEN NYE OPPLEVELSEN
Nye Giulia leveres med 2 motor alternativer, begge turboladede og bygget i aluminium, som kombinerer ytelse og effektivitet med en enestående balanse.
2.0 bensinmotor med 200 hk 8-trinns automatgir, og 2.2 dieselmotor tilgjengelig i 150hk med manuell 6-trinns girkasse eller 180hk med manuell 6-trinns girkasse eller 8-trinns automatgir. For å kunne gi en progressiv respons uten turboforsinkelse, fungerer turboladeren også på lave hastigheter, og øker dreiemomentet.
ALFA ™ DNA – SETT OPP EN NY OPPLEVELSE
Alfa™ DNA virker inn på motorens parametre og tilpasser responsene til gasspedal, bremse, ratt, motor og Alfa™ Active Suspension (hvis tilgjengelig) basert på ønsket kjørestil.
Dynamic gir skarpere respons fra bremsene og rattet og passer for sporty kjøring på vei.
Natural er en bekvemmelig fjæringsinnstilling for perfekt balanse under daglig kjøring.
Advanced Efficiency maksimerer energisparing og dynamisk effektivitet.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio
Nye Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio er ikke bare den kraftigste bilen Alfa Romeo noengang har konstruert til veibruk. Den representerer et møtepunkt mellom teknologi og følelser som kun kan tilhøre et berømt merke som Alfa Romeo.
Her har vi et sportsmerke som ble skapt for 106 år siden og som fremdeles står for noe helt originalt idag: en lidenskap for motorsport ulikt noe annet. Visceral. Energisk. Teknologisk. Konstruert.
STIL – DEN MENINGSFULLE SKJØNNHETEN
Siden sivilisasjonens begynnelse har designere vendt seg mot naturen og menneskets anatomi for å finne teknisk og strukturell inspirasjon. Verdens mest feirede arkitektoniske bragder klarte å finne den rette balansen mellom både menneskelige og strukturelle behov. Giulia Quadrifoglio er det ultimate produktet av denne tilnærmingen til høy design.
EKSTERIØR – DRAMATIKK UTEN DRAMA
Designet til nye Giulia Quadrifoglio er dramatisk men har blitt skapt uten unødvendig drama. Det har en sterk identitet, preget av viktige funksjoner: det ikoniske ‘trekløveret’ på grillen, det aggressive panserdesignet og sidene med markante beltelinjer. Den utstrakte bruken av karbonfiber på tak, panser, bakvingen og skjørtene gir nye Giulia Quadrifoglio en fantastisk racing-ånd. Bakhjulsdrift og en perfekt 50/50 balanse har skapt en layout med en kupé støttet bak,et langt frontpanser og et veldig bredt frontpanel. Ingenting er overflødig: alt er umiskjennelig Alfa Romeo.
DRIVLINJE – DET ER PÅ TIDE Å TA AV IGJEN
Nye Giulia Quadrifoglio er ikke bare den raskeste sedanen for veibruk som er produsert av Alfa Romeo. Den viktigste følelsen bak rattet som denne bilen kan gi, er ekte spenning. Alt er konstruert for kjøreglede uten kompromiss. Veien ble ikke bygd for å være et bur, og det er derfor nye Giulia Quadrifoglio gir en følelse av frihet som kommer fra hjertet: powertrain-systemet.
MOTOR – HJERTET ER EN MUSKEL
Hjertet i nye Giulia Quadrifoglio er en bensindrevet 2.9 V6 bi-turbomotor med sylindre som er satt i 90 graders vinkel til hverandre. Motoren har 510 hk og et dreiemoment på 600 Nm mellom 2500 og 5000 OPM.
Denne nye motoren ble utviklet i nært samarbeid med Ferrari. Den består kun av aluminium, er svært kraftig men veier samtidig veldig lite.
GIRKASSE – SKIFT TIL LIDENSKAP
Nye Giulia Quadrifoglio har en manuell 6-trinns girkasse som er designet for å gi føreren full kontroll.
Lett og presis, og sammen med responsiv styring, tilbyr den ekstraordinære opplevelser og en kjøreglede som er unik i sin kategori.

Alfa Romeo Stelvio

Alfa Romeo Stelvio
Alfa Romeo Stelvio er vår første SUV og en milepæl. Etter nesten 107-års bilproduksjon har vi endelig gleden av å lansere en SUV for kravstore sjåfører.
En enestående følelse – Følelsen av noe unikt Høyeste grad av kjøreglede
Kan en SUV egentlig gi deg den samme gode følelsen som en sportslig sedan? Absolutt. Stelvio ble skapt for å innfri de skyhøye forventningene til kjøreglede i en hvilken som helst Alfa Romeo.Stelvios kjørestilling er høy, men samtidig sportslig. Følelsen du får bak rattet er absolutt et stort gjennombrudd hvis du sammenligner den med alle andre SUV-modeller i markedet.
Sterke følelser uten kompromiss – Utviklet for å være unik
Den ekstremt lave vekten, den fremragende styreresponsen og Giulias optimale vektfordeling blir formidlet i ny form. Takket være den innovative plattformen klarer Stelvio å kombinere SUV-ens komfort med sportsbilens kjøreegenskaper. Det er masse plass til alt det som hverdagslivet byr på, men det er ingen plass til kompromisser.
En SUV bygget på Alfa Romeos filosofi – En urokkelig søken etter det perfekte
Førsteklasses teknologi for sikkerhet og infotainment. Et karosseri med lav vekt og en drivaksel laget av karbonfiber. Et stort utvalg av miljøvennlige, kraftige motorer og dynamiske løsninger som er blitt patentert. Et nytt mesterverk innen innovasjon er et faktum! Stelvio er bilen som kan endre folks oppfatning om hva en SUV er og ikke er. For å levere denne enestående opplevelsen utstyres Stelvios første utgave med en 2,0 Turbo Bensin motor som leverer 280 Hk i samarbeid med en 8-trinns automatgir Q4 firehjulstrekk.

Alfa Romeo 4C / 4C Spider

Alfa Romeo 4C / 4C Spider
Alfa Romeo C4 / 4C Spider – en avansert lekebil, laget for folket.
4C konseptet byr på ekstrem og umaskert kjøreglede. Den er bygget for ekstrem kjøreglede på svingete veier, og er nesten garantert å skape misunnelse når du er ute og kjører.

Opplevelsen Alfa Romeo C4 / 4C Spider
Ytelse, italiensk design og det ypperste innen teknologi som gir den beste kjøregleden og opplevelsen.
På Alfa Romeo 4C / 4C Spider er teknologi og materialer utledet fra 8C Competizione med karbon, aluminium, bakhjulsdrift. Teknologi er hentet fra Alfa Romeo-modeller i salg: 1750 turbo bensinmotoren med direkte innsprøytning, og «Alfa TCT dobbel clutch girkasse og Alfa DNA dynamisk kontroll.
Ganske enkelt, skriker denne bilen Alfa. Dens sportslige sjel skaper en unik følelse for kjøreopplevelsen.

D.N.A. system med Race Mode
Sportsbilen Alfa Romeo 4C og 4C Spider er designet rundt føreren. Samlet ytelse er ypperlig forbedret med en rekke funksjoner som er utviklet for å finpusse og forbedre hver tur. Fire-modus Alfa D.N.A. gir føreren muligheten til å tilpasse kjøreegenskapene i henhold til kjøreforholdene eller ønsket kjøretøy respons. Velg blant All-Weather, Naturlig, Dynamic eller Løpsmodus som gjør endringer i gassrespons, skiftende hastigheter og traction kontroll for en kjøreopplevelse tilpasset enhver situasjon.>> Kontakt oss for mer informasjon.